60 beállós parkoló a Lovas István út mögött? – bakizott a szolnoki polgármester

Megosztás

Mindenkivel előfordulhat, hogy rosszul fogalmaz, vagy pontatlanul mond valamit, néhány nappal ezelőtt Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is belecsúszott egy kisebb bakiba. Egy Facebookos bejegyzése alatti kommentre válaszolt, megemlítve a Lovas István út mögött levő, 60 beállós parkolót. Borda Zoltán önkormányzati képviselő más helyi lakosok mellett sem érti, pontosan hol is kéne keresni azt a bizonyos parkolót.

„Gyorsan körbeszaladtam a “Lovas István út mögött” lévő területeket, hátha mára titkon parkolót építettek, de nem találtam a közel 60 beállós objektumot!” – írja a Facebookon Borda.

Felteszi a kérdést: létezhet az, hogy a város első embere nem ismeri Szolnok legnagyobb lakótelepét, ráadásul azt a körzetet, ahol anno egyéni képviselő volt?

Borda Zoltan

Gyorsan körbeszaladtam a “Lovas István út mögött” lévő területeket, hátha mára titkon parkolót építettek, de nem találtam a közel 60 beállós objektumot! Létezik, hogy a polgármester nem ismeri a…

Szalay a városi parkolással kapcsolatosan került vitába a világhálón, éppen azt kalkulálta ki, hogy milyen sok parkoló található a városban, többek között a Hugó étterem előtt, az Ormos Imre park mellett és a Szapáry óvoda mögött.

Mindenesetre úgy tűnik, addig kalkulált, hogy vélhetően a Hild Viktor utcai parkolók helyett a Lovas István út jutott eszébe.

Kapcsolódó cikkek